Πολιτικη απορρητου

Ενημέρωση γύρω από τα προσωπικά σας δεδομένα που χρησιμοποιεί η εταιρεία μας

Πολιτικη απορρητου

Τα προσωπικά σας δεδομένα και πως τα χρησιμοποιεί η εταιρεία μας.

.

Προστασία Προσωπικών Δεδομένων

Για την Gantidis-Group ο σεβασμός και η προστασία των προσωπικών σας δεδομένων αποτελεί δέσμευση. Κατανοούμε και λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη το γεγονός ότι είστε ενήμεροι και ενδιαφέρεσθε για τα προσωπικά σας δεδομένα.


Η παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων περιγράφει:


- τα προσωπικά δεδομένα που η εταιρεία μας συλλέγει για εσάς

- πώς χρησιμοποιούμε και προστατεύουμε τα προσωπικά σας δεδομένα

- τις επιλογές που έχετε σχετικά με τον τρόπο που χρησιμοποιούμε τα δεδομένα αυτά


Αναγνωρίζουμε ότι η προστασία των προσωπικών δεδομένων αποτελεί μια διαρκή ευθύνη και συνεπώς, θα ενημερώνουμε και θα τροποποιούμε ανά διαστήματα την παρούσα Δήλωση. Παρακαλείσθε να επισκέπτεσθε κατά διαστήματα την ιστοσελίδα μας https://www.gantidis-group.com προκειμένου να βεβαιώνεστε ότι είστε ενήμεροι για και ικανοποιημένοι με τυχόν αλλαγές.


Ποιοί είμαστε

Είμαστε η εταιρεία Gantidis-Group (υπέυθυνος Δημήτριος Γκαντίδης) με έδρα το Πολύκαστρο του Νομού Κιλκίς. H εταιρεία μας δραστηριοποιείται στους τομείς - πραγραμματισμός συστημάτων πληροφορικής και διαδικτύου, επεξεργασία γραφικών, φωτογραφίας, εικόνας και ήχου, έρευνα αγοράς και οργάνωση διαφημιστικής καμπάνις και σεμιναρίων. Διαθέτει ένα ταχέως αναπτυσσόμενο τμήμα παροχής των υπηρεσιών αυτών, εξειδικευμένο τμήμα Β2Β και πανελλαδική εξυπηρέτηση πελατών. Σκοπός μας είναι η άριστη και προσωποποιημένη εξυπηρέτηση των πελατών μας, προσφέροντας ολοκληρωμένες ιδέες και λύσεις γύρω από τα θέματα αυτά. Προτεραιότητά μας αποτελεί η συνεχή βελτίωση και η διαμόρφωση των υπηρεσιών μας, με κινητήριο δύναμή μας σε αυτή την μελλοντική πορεία της τεχνολογίας.


Συλλέγουμε πληροφορίες από εσάς μόνο όταν ενδιαφερθείτε για κάποιες από τις υπηρεσίες που προσφέρουμε. Οι πληροφορίες που συλλέγονται κατά τη διάρκεια της τηλεφωνικής ή ηλεκτρονικής επικοινωνίας μας μπορεί να περιλαμβάνουν:


Ονοματεπώνυμο / Επωνυμία

Συλλέγουμε τα ονόματα (όνομα, επώνυμο) και τις επωνυμίες των πελατών μας και τα ονόματα των προσώπων επικοινωνίας των πελατών μας όταν εκφράζουν το ενδιαφέρον τους για τις υπηρεσίες μας ή κάνουν εγγραφή στο ενημερωτικό μας δελτίο (newsletter) ή συμμετέχουν στους διαγωνισμούς και στις προωθητικές μας ενέργειες ή κάνουν εγγραφή στο πρόγραμμα επιβράβευσής μας.


Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (eMail)

Συλλέγουμε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου των πελατών μας και των προσώπων επικοινωνίας των πελατών μας όταν εκφράζουν το ενδιαφέρον τους για τις υπηρεσίες μας.


Ταχυδρομική διεύθυνση

Συλλέγουμε τη διεύθυνση κατοικίας ή έδρας των πελατών μας για σκοπούς τιμολόγησης και αποστολής του λογαριασμού σε έγχαρτη μορφή μέσω ταχυδρομείου.


Λοιπά στοιχεία επικοινωνίας

Συλλέγουμε λοιπά στοιχεία επικοινωνίας, όπως για παράδειγμα τον αριθμό τηλεφώνου των πελατών μας ή των υπευθύνων επικοινωνίας των πελατών μας, για να παρέχουμε καλύτερα και ταχύτερα τις υπηρεσίες μας καθώς και όταν κάνουν εγγραφή στο πρόγραμμα επιβράβευσής μας.


Στοιχεία τιμολόγησης

Συλλέγουμε τα στοιχεία των πελατών μας που είναι απαραίτητα για την τιμολόγηση των υπηρεσιών μας, όπως για παράδειγμα το ΑΦΜ και το όνομα της Δ.Ο.Υ.


Προσπαθούμε να ελαχιστοποιήσουμε τον κίνδυνο των δικαιωμάτων και ελευθεριών σας με το να μη συλλέγουμε ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα που σας αφορούν.


Πώς συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα;

Συλλέγουμε τα προσωπικά σας δεδομένα όταν εκφράζετε το ενδιαφέρον σας για τις υπηρεσίες μας, όταν πραγματοποιείτε παραγγελίες υπηρεσιών ή όταν σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Δεν διαθέτουμε προς πώληση τα προσωπικά σας δεδομένα σε κανέναν και τα μοιραζόμαστε μόνο με τρίτους που διευκολύνουν την παροχή των υπηρεσιών μας προς εσάς.


Πώς χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες

Χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες που συλλέξαμε από εσάς κυρίως για την ολοκλήρωση της υπηρεσίας που έχετε παραγγείλει. Πριν από την ολοκλήρωσή της, αυτό μπορεί να περιλαμβάνει την αποστολή των πληροφοριών σας στην εταιρεία μας ή την αποστολή επικοινωνίας πριν από την παραγγελία σας. Μετά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας, ενδέχεται επίσης να σας στείλουμε επιστολή σχετικά με την επικοινωνία και την ικανοποίηση μετά την ολοκλήρωση της υπηρεσίας μας για να λάβουμε πληροφορίες σχετικά με την εμπειρία σας.


Σε ορισμένες περιπτώσεις όπου έχουμε τη συγκατάθεσή σας ή όπου επιτρέπεται βάσει του ισχύοντος νόμου, ενδέχεται να σας αποστείλουμε ανακοινώσεις μάρκετινγκ (οι οποίες ενδέχεται να περιλαμβάνουν μηνύματα κειμένου) για προϊόντα και υπηρεσίες που πιστεύουμε ότι θα σας ενδιαφέρουν. Επιπλέον, χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για σκοπούς συνολικής τάσης και στατιστικής ανάλυσης για την αξιολόγηση και βελτίωση των προϊόντων και υπηρεσιών μας, για το σχεδιασμό και οργάνωση νέων υπηρεσιών και για άλλες έρευνες αγοράς.


Με ποιούς μοιραζόμαστε τις πληροφορίες σας

Θα μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με τα άτομα που εργάζονται στην εταιρεία μας αφού εκτελέσετε την παραγγελία σας. Μπορούμε επίσης να μοιραστούμε τις πληροφορίες σας με τρίτους παρόχους υπηρεσιών για την παροχή υπηρεσιών σε σχέση με την επιχείρησή μας καθώς και για να μας βοηθήσουν να βελτιώσουμε τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Εάν δεν επιθυμείτε να μοιραστούμε τις προσωπικές σας πληροφορίες με αυτές τις εταιρείες, επικοινωνήστε με τα γραφεία μας.


Επίσης, μοιραζόμαστε τις πληροφορίες παραμονής σας με άλλα τρίτα μέρη σε περιπτώσεις όπως:


- όταν πιστεύουμε με καλή πίστη ότι η αποκάλυψη απαιτείται από το νόμο ή για την προστασία της ασφάλειας των επισκεπτών για τις υπηρεσίες που σας προσφέρουμε,

- όταν η γνωστοποίηση απαιτείται να συμμορφώνεται με δικαστική διαδικασία, δικαστική απόφαση, κλήτευση, ένταλμα ή νομική διαδικασία,

- σε περίπτωση συγχώνευσης, πώλησης περιουσιακών στοιχείων ή άλλης συναφούς συναλλαγής,

- εάν αλληλεπιδράτε μαζί μας μέσω του εταιρικού μας ιστότοπου.


Υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις που συλλέγουμε και χρησιμοποιούμε προσωπικά δεδομένα, για παράδειγμα αν επιλέξετε να συμμετάσχετε σε έναν από τους διαγωνισμούς ή τις κληρώσεις μας, να εγγραφείτε για να λαμβάνετε τα ενημερωτικά μας δελτία ή άλλες ειδικές προσφορές και προσφορές, ή να συμμετάσχετε σε μία των άλλων υπηρεσιών μας. Σε αυτές τις περιπτώσεις, θα συλλέξουμε πληροφορίες από εσάς για τη λειτουργία και τη διαχείριση του αντίστοιχου διαγωνισμού, των κληρώσεων ή της υπηρεσίας που έχετε επιλέξει να συμμετάσχετε. Οι πληροφορίες που συλλέγονται ενδέχεται να περιλαμβάνουν προσωπικά στοιχεία όπως το όνομα και τη διεύθυνσή σας καθώς και ορισμένες δημογραφικές πληροφορίες. Σε κάθε περίπτωση, θα συλλέγουμε, θα χρησιμοποιούμε και θα διασφαλίζουμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με τις γενικές αρχές που ορίζονται στην παρούσα Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, εκτός αν σας ενημερώσουμε σχετικά.


Δεσμευόμαστε να συλλέξουμε και να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας σύμφωνα με τους ισχύοντες νόμους περί προστασίας δεδομένων.


Θα συλλέξουμε, θα χρησιμοποιήσουμε και θα μοιραστούμε τις πληροφορίες σας μόνο όταν είμαστε σίγουροι ότι έχουμε την κατάλληλη νομική βάση για να το κάνουμε αυτό.


Αυτό μπορεί να οφείλεται στο γεγονός ότι:


- έχετε παράσχει τη συγκατάθεσή σας σε εμάς χρησιμοποιώντας τα προσωπικά σας στοιχεία,

- η χρήση των στοιχείων σας είναι απαραίτητη για να εκτελέσουμε τη σύμβασή μας μαζί σας, για παράδειγμα, πραγματοποιώντας και διαχειρίζοντας την παροχή υπηρεσιών προς εσάς σε σχέση με τους όρους της συμφωνίας μας μαζί σας,

- η χρήση των πληροφοριών σας είναι απαραίτητη για να ανταποκριθούμε στις ευθύνες που έχουμε στις ρυθμιστικές αρχές μας, στους φορολογικούς υπαλλήλους, στην επιβολή του νόμου ή να ανταποκριθούμε με άλλο τρόπο στις νομικές μας ευθύνες,

- η χρήση των πληροφοριών σας είναι για το νόμιμο συμφέρον μας ως εμπορικός οργανισμός, για παράδειγμα για τη λειτουργία και τη βελτίωση των υπηρεσιών μας και για την ενημέρωση των ανθρώπων σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας. Επεξεργαζόμαστε τις πληροφορίες ανά πάσα στιγμή με τρόπο που να είναι ανάλογος και να σέβεται τα δικαιώματά σας για την προστασία της ιδιωτικής ζωής και έχετε το δικαίωμα να αντιταχθείτε στην επεξεργασία όπως εξηγείται στην ενότητα "Για να αντιταχθείτε στο πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας".


Αν επιθυμείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη νομική βάση για την οποία επεξεργαζόμαστε προσωπικά στοιχεία, επικοινωνήστε με τα γραφεία μας (λεπτομέρειες βρίσκονται στην ενότητα "Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας"). Εάν έχετε παράσχει τη συγκατάθεσή σας για την επεξεργασία των πληροφοριών σας, μπορείτε να αποσύρετε αυτή τη συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή επικοινωνόντας με το Γραφείο Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων της εταιρείας μας (λεπτομέρειες βρίσκονται στην ενότητα "Πώς να επικοινωνήσετε μαζί μας").


Μεταφορά δεδομένων

Καθώς λειτουργούμε μέσω ενός παγκόσμιου δικτύου εταιρικών γραφείων, μπορεί να χρειαστεί να μεταφέρουμε τις πληροφορίες σας σε χώρα εκτός της χώρας όπου συλλέχθηκαν αρχικά ή εκτός της χώρας διαμονής ή ιθαγένειας σας. Οι πληροφορίες που μας παρέχετε κατά τη διάρκεια μιας παραγγελίας ή μέσω της παροχής οποιωνδήποτε άλλων υπηρεσιών μπορούν να μεταφερθούν σε οποιαδήποτε από τις οντότητες που έχουν στην ιδιοκτησία τους ή σε συνεργαζόμενες εταιρείες με την εταιρεία μας σε όλο τον κόσμο με σκοπό τη διεξαγωγή ή τη διευκόλυνση αυτών των υπηρεσιών. Θα χρειαστεί επίσης να μεταφέρουμε αυτές τις πληροφορίες σε τρίτους, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, των δικαιοδόχων μας, των συνεργατών μας και των τρίτων παρόχων υπηρεσιών.


Όταν μεταφέρουμε πληροφορίες που προέρχονται από την Ευρωπαϊκή Ένωση ("ΕΕ") σε χώρα εκτός της ΕΕ, θα λάβουμε μέτρα για να διασφαλίσουμε ότι αυτή η μεταφορά θα γίνει προσεκτικά για να προστατεύσει τα δικαιώματά σας ιδιωτικότητας:


- οι μεταβιβάσεις εντός της εταιρείας μας θα καλυφθούν από συμφωνία που συνάπτεται από μέλη της (σύμβαση εντός της εταιρείας), η οποία υποχρεώνει κάθε μέλος να διασφαλίζει ότι τα στοιχεία σας λαμβάνουν επαρκές και συνεκτικό επίπεδο προστασίας οπουδήποτε μεταφέρεται εντός του Gantidis-Group,

- όπου μεταφέρουμε τα δεδομένα σας εκτός της εταιρείας μας, συμπεριλαμβανομένων και σε άλλες εταιρείες που μας παρέχουν μια υπηρεσία, θα λάβουμε συμβατικές δεσμεύσεις και διαβεβαιώσεις από αυτούς για την προστασία των προσωπικών σας δεδομένων. Ορισμένες από αυτές τις διαβεβαιώσεις είναι καλά αναγνωρισμένα συστήματα πιστοποίησης, όπως οι τυποποιημένες συμβατικές ρήτρες και η ασπίδα προστασίας της ΕΕ - Η.Π.Α. για την προστασία των προσωπικών πληροφοριών που μεταφέρονται από την ΕΕ στις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής,

- θα μεταφέρουμε προσωπικές πληροφορίες μόνο σε χώρες που αναγνωρίζονται ότι παρέχουν επαρκές επίπεδο νομικής προστασίας ή όπου μπορούμε να είμαστε ικανοποιημένοι ότι υπάρχουν εναλλακτικές ρυθμίσεις για την προστασία των προσωπικών σας δικαιωμάτων

- τυχόν αιτήματα για πληροφορίες που λαμβάνουμε από τις αρχές επιβολής του νόμου ή από τις ρυθμιστικές αρχές θα επαληθευτούν προσεκτικά πριν αποκαλυφθούν προσωπικές πληροφορίες.


Χρόνος διατήρησης των προσωπικών σας δεδομένων

Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διαρκεί η συναλλακτική μας σχέση. Διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα των πελατών και των καταναλωτών μας για τουλάχιστον δεκαπέντε (15) χρόνια προκειμένου να μπορούμε να εκπληρώνουμε την υποχρέωσή μας να διατηρούμε ακριβή αρχεία για φορολογικές ή άλλες διοικητικές αρχές.


Διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα των προσώπων που έκαναν εγγραφή στα newsletters (ή/και στις προωθητικές μας ενέργειες) μέχρι τα πρόσωπα αυτά να μας δηλώσουν ότι δεν επιθυμούν πλέον να λαμβάνουν από εμάς newsletters ή/και προωθητικό υλικό.


Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πού και για πόσο καιρό διατηρούνται τα προσωπικά σας δεδομένα παρακαλείσθε να επικοινωνήσετε στο gantidis.group@gmail.com.


Εγγυήσεις που λαμβάνουμε για την προστασία των δεδομένων σας

Όταν μας δίνετε τα προσωπικά σας δεδομένα, λαμβάνουμε μέτρα προκειμένου να διασφαλίσουμε ότι αυτά τηρούνται με ασφάλεια. Προκειμένου να προστατευθούν τα προσωπικά σας δεδομένα, λαμβάνουμε φυσικά, τεχνικά και οργανωτικά μέτρα προστασίας τους. Ενημερώνουμε και ελέγχουμε την τεχνολογία ασφαλείας που χρησιμοποιούμε σε διαρκή βάση. Περιορίζουμε την πρόσβαση στα προσωπικά σας δεδομένα σε εκείνους μόνο τους εργαζόμενους που χρειάζεται να γνωρίζουν τα δεδομένα αυτά, προκειμένου να παρέχουν οφέλη ή υπηρεσίες σε εσάς. Επιπλέον, εκπαιδεύουμε τους εργαζόμενους ως προς τη σημασία της εμπιστευτικότητας και διατήρησης του απορρήτου και της ασφάλειας των προσωπικών σας δεδομένων. Μεταξύ άλλων, έχουμε εφαρμόσει τα παρακάτω τεχνικά και οργανωτικά μέτρα και διαδικασίες για να προστατεύσουμε τα προσωπικά σας δεδομένα από οποιαδήποτε απώλεια, αλλοίωση, παράνομη επεξεργασία ή μεταβολή:


- κρυπτογράφηση

- ανίχνευση και διαχείριση περιστατικών παραβίασης ασφαλείας

- χρήση διακομιστών (server) που βρίσκονται σε αίθουσες με περιορισμένη πρόσβαση και υπόκεινται σε τακτικούς ελέγχους

- χρήση πληροφοριακών συστημάτων και προγραμμάτων για ηλεκτρονικούς υπολογιστές που έχουν εγκατασταθεί κατά τρόπο που ελαχιστοποιεί τη χρήση προσωπικών δεδομένων ή/και δεδομένων εξακρίβωσης ταυτότητας του χρήστη

- υιοθέτηση επιμέρους διαδικασιών διατήρησης προσωπικών δεδομένων και ασφαλούς διαγραφής/καταστροφής τους

- πρόσβαση σε συστήματα και βάσεις δεδομένων επί της αρχής «need-to-know»


Χρήση cookies

Χρησιμοποιούμε cookies (μικρά αρχεία κειμένου που αποθηκεύονται στη συσκευή σας κατά την πλοήγησή σας στο διαδίκτυο) για να υποστηρίξουμε την ιστοσελίδα μας. Τα cookies μας επιτρέπουν, να αποθηκεύουμε τις ρυθμίσεις σας, και να αναλύουμε πώς λειτουργούν η ιστοσελίδα και οι διαδικτυακές υπηρεσίες μας.


Cookies και άλλες τεχνολογίες παρακολούθησης

Τι είναι ένα cookie: Ένα "cookie" είναι ένα μικρό αρχείο κειμένου που τοποθετείται στο πρόγραμμα περιήγησης ή τη συσκευή του χρήστη του Διαδικτύου και χρησιμοποιείται για να θυμάται καθώς και να λαμβάνει πληροφορίες σχετικά με αυτό το μέρος. Ενδέχεται να σας δοθεί ένα cookie όταν επισκέπτεστε τους ιστότοπούς μας ή όταν χρησιμοποιείτε τις εφαρμογές μας για κινητά. Σε ορισμένες περιπτώσεις, όπου επιτρέπεται βάσει του εφαρμοστέου δικαίου, τα cookies μπορούν επίσης να χρησιμοποιηθούν για τους σκοπούς ορισμένων καμπανιών ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.


Τι είδους cookie χρησιμοποιούμε και πώς τα χρησιμοποιούμε

Χρησιμοποιούμε ένα και μοναδικό είδος cookies, και μάλιστα το εξής:


Ονομασία του cookie: cookieconsent_status

Σκοπός του cookie: αποθηκεύει και "θυμάται" πως συμφωνήσατε με την πολιτική απορρήτου της ιστοσελίδας μας, ώστε να μην σας δείξει την επόμενη φορά ξανά το ίδιο μύνημα

Διάρκεια αποθήκευσης: 1 έτος

Είδος cookie: Λειτουργικά cookies


Λειτουργικά cookies - αυτά τα cookies υποστηρίζουν τη χρήση του ιστότοπου και των εφαρμογών και επιτρέπουν σε ορισμένες λειτουργίες να βελτιώσουν την εμπειρία σας. Για παράδειγμα, το μοναδικό cookie που χρησιμοποιούμε στην ιστοσελίδα μας, για να διευκολύνουμε την πλοήγησή σας σε αυτήν και να θυμάται ο υπολογιστής σας πως έχετε αποδεχτεί την πολιτική απορρήτου της εταιρείας μας.


Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookie και τον τρόπο χρήσης τους, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα: http://www.allaboutcookies.org/.


Διαχείριση cookies και εξαίρεση: Μπορείτε να επιλέξετε να επισκεφτείτε τους ιστότοπους χωρίς cookies, αλλά σε ορισμένες περιπτώσεις ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμες ορισμένες υπηρεσίες, λειτουργίες και λειτουργίες. Για να επισκεφθείτε χωρίς cookies, μπορείτε να διαμορφώσετε το πρόγραμμα περιήγησής σας για να απορρίψετε όλα τα cookies ή να σας ειδοποιήσει όταν έχει οριστεί cookie. Κάθε πρόγραμμα περιήγησης είναι διαφορετικό, οπότε ελέγξτε το μενού "Βοήθεια" του προγράμματος περιήγησης για να μάθετε πώς μπορείτε να αλλάξετε τις προτιμήσεις cookie. Στη δική μας περίπτωση - κι επειδή δεν χρησιμοποιούμε άλλα cookies - θα μπορούσατε να συνεχίσετε την πλοήγηση σας στην ιστοσελίδα μας κανονικά, με τη μόνη διαφορά πως δεν θα εφευγε από την οθόνη σας το μύνημα που σας ενημερώνει για την πολιτική απορρήτου της εταιρείας μας.


Διαδικτυακά κανάλια

Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε πληροφορίες από πηγές στο διαδίκτυο, όπως ιστότοποι, κοινωνικά μέσα ενημέρωσης και πλατφόρμες ανταλλαγής πληροφοριών. Αυτές οι πληροφορίες μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουμε να προσαρμόσουμε και να βελτιώσουμε τις υπηρεσίες μας και να επικοινωνήσουμε αποτελεσματικά μαζί σας, καθώς γνωρίζουμε ότι πολλοί από τους πελάτες μας χρησιμοποιούν μια σειρά καναλιών μέσων επικοινωνίας και ανταλλαγής πληροφοριών.


Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε διάφορες λειτουργίες κοινωνικών μέσων όπως το κουμπί "Like" του Facebook στις ιστοσελίδες και τις εφαρμογές μας για κινητά. Ορισμένες πληροφορίες μπορούν να μοιραστούν ή να μας δοθούν με άλλο τρόπο μέσω της χρήσης αυτών των λειτουργιών σε συνδυασμό με τις υπηρεσίες και τα προγράμματα μας. Υπό την επιφύλαξη των ρυθμίσεων λογαριασμού και απορρήτου, ενδέχεται να είμαστε σε θέση να βλέπουμε τις πληροφορίες που δημοσιεύετε όταν χρησιμοποιείτε αυτές τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων, είτε χρησιμοποιείτε μία από τις υπηρεσίες μας είτε όχι. Σε ορισμένες περιπτώσεις, ανάλογα με τις περιστάσεις, ενδέχεται να επικοινωνήσουμε μαζί σας σε αυτές τις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων. Οι πληροφορίες που δημοσιεύετε σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης καθώς και οι έλεγχοι που περιβάλλουν αυτές τις γνωστοποιήσεις διέπονται από τις αντίστοιχες πολιτικές αυτών των τρίτων.


Σε περίπτωση που χρησιμοποιούμε πληροφορίες από αυτές τις πηγές, θα σεβόμαστε τα δικαιώματα που έχετε ορίσει για το πώς θέλετε να χρησιμοποιηθούν οι πληροφορίες σας για κάθε πηγή.


Συνιστούμε να εξετάζετε τακτικά τις ειδοποιήσεις απορρήτου και τις ρυθμίσεις προτιμήσεων που είναι διαθέσιμες σε εσάς σε οποιαδήποτε πλατφόρμα κοινωνικών μέσων.


Παιδιά

Οι ιστοσελίδα μας δεν απευθύνεται σε παιδιά και δεν προειδοποιούμε ή συλλέγουμε προσωπικά στοιχεία από άτομα ηλικίας κάτω των 18 ετών. Εάν ειδοποιηθούμε ή διαπιστώσουμε ότι τα προσωπικά στοιχεία του ανηλίκου έχουν συλλεγεί αντικανονικά, θα λάβουμε όλα τα εμπορικά εύλογα μέτρα και θα διαγράψουμε αυτές τις πληροφορίες. Σε περιορισμένες περιπτώσεις, μπορεί να έχουμε μια καμπάνια ή ένα πρόγραμμα που να απευθύνεται σε παιδιά. Σε αυτές τις περιπτώσεις, λεπτομέρειες σχετικά με τις πρακτικές πληροφόρησης θα παρουσιαστούν στους όρους και τις προϋποθέσεις του ανάλογου προγράμματος ή της εκστρατείας.


Διατήρηση των πληροφοριών σας στα συστήματά μας

Διατηρούμε γενικά μόνο τις πληροφορίες σας για όσο διάστημα απαιτείται λογικά για τους λόγους που εξηγούνται στην παρούσα πολιτική απορρήτου. Σε ορισμένες περιπτώσεις διατηρούμε τα αρχεία συναλλαγών (τα οποία μπορεί να περιλαμβάνουν τις πληροφορίες σας) για μεγαλύτερα χρονικά διαστήματα, εάν είναι απαραίτητο για την κάλυψη νομικών, ρυθμιστικών, φορολογικών ή λογιστικών αναγκών. Θα διατηρήσουμε επίσης πληροφορίες εάν πιστεύουμε λογικά ότι υπάρχει προοπτική διαφορών.


Ασκούμε μια πολιτική διατήρησης δεδομένων την οποία εφαρμόζουμε στα αρχεία που διατηρούμε.


Πώς θα επικοινωνήσετε μαζί μας

Για οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή ανησυχίες σχετικά με αυτή τη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων ή τις πρακτικές απορρήτου των δεδομένων μας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας χρησιμοποιώντας τα στοιχεία που θα βρείτε στο τμήμα "Επικοινωνία" της ιστοσελίδας μας.


Μπορείτε επίσης να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση gantidis.group@gmail.com. Έχουμε ορίσει ως Υπεύθυνο Προστασίας Δεδομένων τον κύριο Δημήτριο Γκαντίδη.


Στο βαθμό που επιτρέπεται από τον τοπικό νόμο, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τα παραπάνω στοιχεία επικοινωνίας για να ζητήσετε πρόσβαση σε οποιαδήποτε από τα προσωπικά σας στοιχεία που κατέχει η εταιρεία μας. Αυτά τα αιτήματα θα επανεξεταστούν και θα υποβληθούν σε επεξεργασία σύμφωνα με τον τοπικό νόμο.


Όταν ισχύουν οι νόμοι περί προστασίας δεδομένων της ΕΕ, έχετε δικαίωμα να υποβάλλετε καταγγελία στην τοπική εποπτική αρχή προστασίας δεδομένων ανά πάσα στιγμή. Ωστόσο, ζητάμε να προσπαθήσετε να επιλύσετε πρώτα οποιαδήποτε θέματα μαζί μας, προτού υποβάλετε την καταγγελία σας στην εποπτική αρχή.


Αλλαγές σε αυτή τη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων

Σε ορισμένες περιπτώσεις, ίσως χρειαστεί να αλλάξουμε, να τροποποιήσουμε ή να τροποποιήσουμε αυτή τη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων προκειμένου να συμμορφωθούμε με το εξελισσόμενο ρυθμιστικό περιβάλλον ή τις ανάγκες της επιχείρησής μας. Με την επιφύλαξη τυχόν εφαρμοστέων νομικών απαιτήσεων για την παροχή πρόσθετης ειδοποίησης, τυχόν αλλαγές σε αυτήν τη Δήλωση Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων θα κοινοποιούνται μέσω των ιστότοπων και των εφαρμογών μας για κινητά. Ωστόσο, εάν υπάρξουν αλλαγές στη χρήση των προσωπικών σας στοιχείων με τρόπο διαφορετικό από αυτόν που δηλώθηκε κατά τη στιγμή της συλλογής, θα λάβουμε τα κατάλληλα μέτρα για να σας ειδοποιήσουμε, όπως για παράδειγμα με την ανάρτηση μιας ειδοποίησης στην ιστοσελίδα μας για 30 ημέρες πριν από τις αλλαγές που λαμβάνουν χώρα ή με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.


Τα δικαιώματά σας σύμφωνα με τους νόμους περί προστασίας δεδομένων της ΕΕ

Έχετε νόμιμα δικαιώματα σύμφωνα με τους νόμους περί προστασίας δεδομένων της ΕΕ σε σχέση με τα προσωπικά σας στοιχεία. Κάντε κλικ στους παρακάτω συνδέσμους για να μάθετε περισσότερα για κάθε δικαίωμα που έχετε. Για να ασκήσετε οποιοδήποτε από τα δικαιώματά σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων μας μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση gantidis.group@gmail.com.


Για πρόσβαση σε προσωπικές πληροφορίες

Μπορείτε να μας ζητήσετε να επιβεβαιώσουμε εάν διαθέτουμε και χρησιμοποιούμε τα προσωπικά σας στοιχεία και για ένα αντίγραφο των πληροφοριών σας.


Για να διορθώσετε / διαγράψετε προσωπικές πληροφορίες

Μπορείτε να μας ζητήσετε να διορθώσουμε τυχόν εσφαλμένες πληροφορίες σχετικά με εσάς. Θα χαρούμε να διορθώσουμε αυτές τις πληροφορίες, αλλά θα πρέπει πρώτα να επαληθεύσουμε την ακρίβεια των πληροφοριών.

Μπορείτε να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τις πληροφορίες σας αν νομίζετε ότι δεν χρειάζεται πλέον να το χρησιμοποιούμε για το σκοπό που συλλέξαμε από εσάς. Μπορείτε επίσης να μας ζητήσετε να διαγράψουμε τις πληροφορίες σας αν έχετε αποσυρθεί από τη συγκατάθεσή σας για να χρησιμοποιήσουμε τα στοιχεία σας (εάν αρχικά ζητήσαμε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των πληροφοριών σας) ή ασκήσατε το δικαίωμά σας να αντιταχθείτε στην περαιτέρω νόμιμη χρήση των πληροφοριών σας ή όπου τον χρησιμοποιήσαμε παρανόμως ή όπου μας υπόκειται νομική υποχρέωση να διαγράψουμε τα προσωπικά σας στοιχεία.

Μπορεί να μην είμαστε πάντα σε θέση να συμμορφωνόμαστε με το αίτημά σας, για παράδειγμα όταν πρέπει να συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας για να συμμορφωθούμε με τη νομική υποχρέωση μας ή όταν χρειαζόμαστε να χρησιμοποιήσουμε τις πληροφορίες σας για να διαπιστώσουμε, να ασκήσουμε ή να υπερασπιστούμε νομικούς ισχυρισμούς.


Να περιορίσουμε τον τρόπο χρήσης των προσωπικών πληροφοριών

Μπορείτε να ζητήσετε από εμάς να περιορίσουμε τη χρήση των πληροφοριών σας σε ορισμένες περιπτώσεις, για παράδειγμα:


- όπου νομίζετε ότι οι πληροφορίες είναι ανακριβείς και πρέπει να τις επαληθεύσουμε

- όπου η χρήση των πληροφοριών σας δεν είναι νόμιμη, αλλά δεν θέλετε να τη διαγράψουμε

- όταν οι πληροφορίες δεν απαιτούνται πλέον για τους σκοπούς για τους οποίους συλλέχθηκαν, αλλά χρειαζόμαστε την ίδρυση, άσκηση ή υπεράσπιση νομικών απαιτήσεων

- όπου έχετε αντιταχθεί στη χρήση των προσωπικών σας στοιχείων, αλλά θα πρέπει να επαληθεύσουμε αν έχουμε λόγους για να το χρησιμοποιήσουμε


Μπορούμε να συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε τα στοιχεία σας κατόπιν αίτησης για περιορισμό όπου έχουμε τη συγκατάθεσή σας να το χρησιμοποιήσουμε ή πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε για να δημιουργήσουμε, να ασκήσουμε ή να υπερασπιστούμε νομικούς ισχυρισμούς ή πρέπει να το χρησιμοποιήσουμε για να προστατεύσουμε τα δικαιώματα άλλου ατόμου ή εταιρείας.


Να αντιτεθείτε στο πώς χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας

Μπορείτε να αντιταχθείτε σε οποιαδήποτε χρήση των πληροφοριών σας που δικαιολογήσαμε βάσει του νόμιμου συμφέροντος μας, εάν πιστεύετε ότι τα θεμελιώδη δικαιώματά σας και οι ελευθερίες σας στην προστασία δεδομένων αντισταθμίζουν το νόμιμο συμφέρον μας στη χρήση των πληροφοριών. Εάν προβάλλετε μια ένσταση, ενδέχεται να συνεχίσουμε να χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας, αν μπορούμε να αποδείξουμε ότι έχουμε επιτακτικά νόμιμα συμφέροντα για τη χρήση των πληροφοριών.


Μπορείτε επίσης να ζητήσετε από εμάς να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε τα δεδομένα σας για σκοπούς άμεσου μάρκετινγκ.


Να μας ζητήσετε να μεταφέρουμε τις πληροφορίες σας σε έναν άλλο οργανισμό

Μπορείτε να ζητήσετε από εμάς να σας παράσχουμε τα προσωπικά σας στοιχεία σε δομημένη, ευρέως χρησιμοποιούμενη, αναγνώσιμη από μηχανή μορφή ή μπορείτε να ζητήσετε να μεταφερθείτε απευθείας σε άλλον υπεύθυνο επεξεργασίας δεδομένων (π.χ. άλλη εταιρεία).


Μπορείτε να ασκήσετε αυτό το δικαίωμα μόνο όταν χρησιμοποιούμε τις πληροφορίες σας για να εκτελέσουμε μια σύμβαση μαζί σας ή όταν ζητήσαμε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση των πληροφοριών σας. Αυτό το δικαίωμα δεν ισχύει για οποιαδήποτε πληροφορία που διατηρούμε ή επεξεργαζόμαστε και η οποία δεν τηρείται σε ψηφιακή μορφή.


Δικαίωμα απόκτησης αντιγράφου των εγγυήσεων προσωπικών πληροφοριών που χρησιμοποιούνται για μεταφορές εκτός της δικαιοδοσίας σας

Μπορείτε να ζητήσετε να λάβετε αντίγραφο ή παραπομπή στις διασφαλίσεις βάσει των οποίων μεταφέρονται τα προσωπικά σας στοιχεία εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Μπορούμε να επεξεργαστούμε συμφωνίες μεταφοράς δεδομένων για την προστασία των εμπορικών όρων.


Μπορούμε να σας ζητήσουμε την απόδειξη ταυτότητας όταν υποβάλλετε αίτηση για άσκηση οποιουδήποτε από αυτά τα δικαιώματα. Κάνουμε αυτό για να βεβαιωθούμε ότι αποκαλύπτουμε μόνο πληροφορίες όπου ξέρουμε ότι έχουμε να κάνουμε με το σωστό άτομο.


Δεν θα ζητήσουμε αμοιβή, εκτός αν πιστεύουμε ότι το αίτημά σας είναι αβάσιμο, επαναλαμβανόμενο ή υπερβολικό. Όπου απαιτείται αμοιβή, θα σας ενημερώσουμε προτού προχωρήσετε στο αίτημά σας.


Στόχος μας είναι να απαντήσουμε σε όλα τα έγκυρα αιτήματα μέσα σε ένα μήνα. Εντούτοις, μπορεί να μας διαρκέσει περισσότερο εάν η αίτηση είναι ιδιαίτερα περίπλοκη ή έχετε υποβάλει πολλά αιτήματα. Θα σας ενημερώσουμε αν πιστεύουμε ότι η απάντηση θα διαρκέσει περισσότερο από ένα μήνα. Για να μας βοηθήσετε να ανταποκριθούμε ταχύτερα, ενδέχεται να σας ζητήσουμε να παράσχετε περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με το τι θέλετε να λαμβάνετε ή που σας απασχολούν.


Μπορεί να μην είμαστε πάντα σε θέση να κάνουμε ό, τι ζητήσατε, για παράδειγμα εάν θα επηρέαζε το καθήκον εμπιστευτικότητας που οφείλουμε σε άλλους ή εάν διαφορετικά είμαστε νομίμως εξουσιοδοτημένοι να αντιμετωπίσουμε το αίτημα με διαφορετικό τρόπο.


Πληροφορίες Έκδοσης

Η παρούσα Δήλωση ενημερώθηκε τελευταία φορά στις 01 Φεβρουαρίου 2020.

Κινησαμε το ενδιαφερον σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας - θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε

Στοιχεια επικοινωνιας