Η Εταιρεια

Λίγα λόγια για την εταιρεία Gantidis-Group

Λιγα λογια

Η εταιρεία Gantidis-Group ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα το 1991 στη Στουττγάρδη της Γερμανίας. Οι υπηρείες που προσφέραμε, αφορούσαν την οργάνωση των επιχειρήσεων και το direct-marketing. Στα χρόνια που ακολούθησαν προσθέσαμε ένα μετά το άλλο και τα υπόλοιπα τμήματα, κι έτσι καταφέραμε να προσφέρουμε ένα ολοκληρωμένο εύρος υπηρεσιών στους πελάτες μας - χωρίς να μεταφέρουμε ούτε μια στιγμή κάποιες από αυτές σε εξωτερικούς παράγοντες.

Το Δεκέμβριο του 2018, μεταφέραμε την εταιρική και φορολογική μας έδρα στην Ελλάδα, και μάλιστα στο Πολύκαστρο του παραμεθώριου Νομού Κιλκίς. Από εδώ πλέον, υποστηρίζουμε - όχι μόνον τους νέους μας πελάτες του ελληνικού χώρου, αλλά και αυτούς που εξυπηρετούσαμε έως αυτή τη στιγμή διεθνώς.

Οι υπηρεσιες μας

Ιστορικο

Όλα ξεκίνησαν πριν από περίπου 30 χρόνια....

 • Ιανουάριος του 1991

  Η αρχή του ιστορικού μας

  Ίδρυση της εταιρείας Gantidis Direct-Marketing στη Στουττγάρδη της Γερμανίας. Κάναμε αρχή με την οργάνωση επιχειρήσεων και το direct marketing.

 • Μάρτιος του 1993

  Μια νέα εταιρεία γεννιέται

  Ίδρυση μιας νέας θυγατρικής μας εταιρείας, της Netware Graphics. Η εταιρεία αυτή αναλαμβάνει από εδώ και στο εξής όλες τις επεξεργασίες των γραφικών για τους πελάτες μας, ώστε να υπάρχει μια πιο άμεση ανταπόκριση στις ανάγκες αυτές.

 • Οκτώβριος του 1993

  Η ομάδα μας μεγαλώνει

  Με την Datalink Micro προστίθεται ακόμη μια θυγατρική εταιρεία στην ομάδα μας. Η εταιρεία αυτή αναλαμβάνει από τη στιγμή αυτή όλα τα συστήματα πληροφορικής για τις εταιρείες μας και για τις εταιρείες των πελατών μας.

 • Αύγουστος του 1995

  Phase Three Expansion

  Το 2dogSoundlab έχει ολοκληρωθεί και ξεκινάει με τις πρώτες του εργασίες. Ψηφιακή επεξεργασία ήχου και εικόνας γίνεται πλέον στους δικούς μας χώρους - και με hard- & software που φημίζονται για την υψηλή τους ποιότητα.

 • Ιούλιος του 1996

  Transition to Full Service

  Η νέα θυγατρική μας εταιρεία - η Impuls Soft - ολοκληρώνει την ομάδα μας και μας εντάσει παράλληλα σε ένα σχετικά νέο τμήμα της αγοράς: του Webdesign και του Webhosting. Η είσοδός μας στη "νέα αγορά" ήταν πολύ δυναμική.

 • Αύγουστος του 2005

  Το μεγάλο "πάντρεμα"

  Ήταν μια σωστή απόφαση: όλες οι εταιρείες ενώνονται κάτω από μία "στέγη". Κι αυτή, αποκτάει το όνομα Gantidis-Group.

 • Δεκέμβριος του 2018

  Ελλάδα - ερχόμαστε...

  Μετακόμιση της εταιρικής και φορολογικής μας έδρας από τη γερμανική Στουττγάρδη, στο Πολύκαστρο του παραμεθώριου Νομού Κιλκίς. Οι δυσκολίες που συναντήσαμε, πολλές. Όμως, μια μετά την άλλη - τις καταφέραμε κι αυτές. Και τώρα, ξεκινάμε ένα νέο κεφάλαιο στην όμορφη αυτή ιστορία...

 • Θέλετε να
  συνεχίσουμε
  μαζί;

Κινησαμε το ενδιαφερον σας;

Επικοινωνήστε μαζί μας - θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε

Στοιχεια επικοινωνιας